1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2631326

Sv: Apropå nånting...
NDR: All heder till Alvarez fjolårssäsong och det han uträttade då i den rollen var vida överlägset det Mieho har utträttat hittills denna säsong men att vilja ha tillbaka en 36 åring som verkar göra en mindre lyckad säsong i Liiga känns ju ungefär som när Bjön Borg gjorde comeback med gamla träracketar. Dessutom har vi väl redan SHLs äldsta trupp så lite fräshare hoppas jag vi kan tänka. Hur går det för Ludde Nilsson i Växjö nu för tiden? Är inte det en "hemvändare" som skulle kunna fylla Alvarez/Mieho rollen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Ludde Nilsson som delar ut vidriga huvudtacklingar var varannan match är nog inget man vill ha hit ändå. Fick sin fjärde avstängning på ett år för någon månad sen, förstår absolut tanken men jag hade sagt nej tack.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Det är intressant att man vill ha tillbaka Alvarez. Som många konstaterat så gjorde han inte någon bra första säsong men revanscherade sig i den andra.

Rykten gjorde gällande att han hade en rejäl slant i lön givet vad man fick ut av honom. Som flera påpekat är han inte heller en framtidsman att bygga kring. Summan av kardemumman är att jag tycker att Kapanen gjorde rätt som inte förlängde med honom.

Har Mieho kunnat axla hans roll? Mja inte direkt men frågan är om han fått det uppdraget? Som jag sagt tidigare, rollspelare är inte något man föds till utan man får tydliga instruktioner från en coach hur man ska användas.

Här tycker jag Ante brister dels i hur han formerar kedjorna men även kring rollerna i laget. Det framkommer inte med någon tydlighet att dagens trupp har någon "rollfördelning".

Tror jag att vi kan hitta bättre spelare än Mieho? Ja.
Tror jag att vi behöver en bättre spelare än Mieho? Med dagens spelarmaterial bland forwards borde vi inte ha det behovet. Men om det är så att han tar en plats från exempelvis Boyce eller Värmhed i framtiden så är jag mer tveksam till att behålla honom.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Absolut, om Lakers inte längre vill ha Ludde så skulle jag välkomna honom alla dagar i veckan.
Han är jävligt nyttig och rivig i Växjös brunkar-lina. Skapar rätt mycket chanser men där håller han tyvärr Timrå-effektivitet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Jag skriver inte att jag vill ha tillbaka honom nu, däremot vidhåller jag att jag hellre haft kvar honom till förmån för Mieho t.ex. Men då har jag inte ekonomin med i beräkningen, det kanske skiljer väldigt mycket där som motiverar det val man gjorde
Kommentera