1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581755 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2631897

Sv: Apropå nånting...
SKRIDSKOSKENAN: Jämför content istället publiksiffror. Jag har inte sett mer än inlägget som nämnts hos LHC, en skitsak som att öppna spelarkort men som slår det som Timrå lyckas producera med hästlängder, man lyckas fånga spelare och tränare i en genuin miljö.

- Ja Ante, Frölunda imorgon, hur går tankarna?
- Hur skall vi göra för att slå Frölunda?
- Vad blir viktigt?

Det är ju så tröttsamt att se på att man inte ens orka titta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
NDR: Välj själv - antingen kan man se det som okunnigt eller att man är dödligt less på att göra skiten. Litegrann såhär: "- Ameh vafan! Vi kör väl samma upplägg på frågena till Ante som alltid, eller hur?"
Och svaret: "-Mmm.. de blir sketabra de där!"

Utåt sett VILL man få folk att tro att man bryr sig, att man har stenkoll på vad man gör. Men i själva verket kunde man inte bry sig mindre. Man nöjer sig med att få ut skiten, "så har vi iallafall nåt den här gången också!" Sen hur det tas emot - av den allra viktigaste delen i alla idrotter, världen över - PUBLIKEN!! Det skiter man i fullständigt!?

Okej, jag överdriver väldigt mycket här. Min avsikt är inte på något sätt att fördumma någon som arbetar idéellt eller på något annat sätt åt Timrå IK.

Men en stor poäng är det ju att få med sig de människor som man vill locka till att köpa biljetter till matcherna. Och hur gör man då det på bästa sätt? "-Den frågan får vi återkomma vi till i nästa veckas avsni.."

Nä, men helt enkelt är det inte att skapa bra content, för såväl ung som gammal. Tik Tok har ju sin fanbase. Youtube mera en mix av båda. Vad finns mer för kanaler att nå ut?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
NDR: ja ha sagt 0 och ingenting om deras content. de kan vara hur bra som helst men jag tror 100% att ökat intresse för deras matcher är för att de går bättre i tabellen. därför är det väl rimligt att ja pratar publiksiffror?
ja tror timrå kan ha ett eget jävla media hus anställt som pumpar ut guld, men förlorar vi 5 raka hemma och faller som en sten i tabellen kommer vi endå ha knappa 4000.
men visst är de kul när det kommer material kring laget
Kommentera