1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582313 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2635970

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-01-23
Labban: Känslan man får är ju att detta skötts väldigt illa. I nära nog panik, utan alls tänka på eventuella konsekvenser, tas det parti för en i det här fallet liten grupp som ska ha visat sitt missnöje med tränaren/tränarna. På vilka grunder då? Jag vet såklart inte alls hela sanningen, men nog borde man kunnat lugna sig litegrann innan man kastade Georgina under bussen? Som flera redan skrivit så hade man istället för att skapa det kaos som nu råder, kunnat visa ett lugn och undvikit det som nu ser ut att kunna bli en smärre pinsamhet för klubben att hantera.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-01-23
Rip Kirby:

Åter igen efter ett litet break(av olika anledningar)
Hade hoppats på att komma tillbaks i lite mer positiva former.

Men om man får lita på Sundberg så hoppas man ju han har fog för det hela.
Att dra igång denna soppa med vetskapen att det kan komma att kosta föreningen dyrbara pengar gör han förhoppningsvis inte bara sådär.


"Vad innebär det ekonomiskt om ni drar er ur serien?

– Jag kan inte säga att jag har stenkoll, men det innebär sannolikt ett bötesbelopp. Vi känner inte att vi haft så mycket val, alternativet är betydligt sämre.

– Det är otroligt tråkigt. Jag är ledsen över både beslutet och det faktum att många tjejer mår dåligt på båda sidor i den här konflikten. Det är inget scenario som vi hade önskat, men om vi inte tar ansvar som förening – då är det vi som är ute och cyklar"


Sen skulle detta skötts snyggare helt klart, på sättet man ändå kastar damtränaren under bussen.
Låst ämne