1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581500 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2635971

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-01-23
Rip Kirby:

Åter igen efter ett litet break(av olika anledningar)
Hade hoppats på att komma tillbaks i lite mer positiva former.

Men om man får lita på Sundberg så hoppas man ju han har fog för det hela.
Att dra igång denna soppa med vetskapen att det kan komma att kosta föreningen dyrbara pengar gör han förhoppningsvis inte bara sådär.


"Vad innebär det ekonomiskt om ni drar er ur serien?

– Jag kan inte säga att jag har stenkoll, men det innebär sannolikt ett bötesbelopp. Vi känner inte att vi haft så mycket val, alternativet är betydligt sämre.

– Det är otroligt tråkigt. Jag är ledsen över både beslutet och det faktum att många tjejer mår dåligt på båda sidor i den här konflikten. Det är inget scenario som vi hade önskat, men om vi inte tar ansvar som förening – då är det vi som är ute och cyklar"


Sen skulle detta skötts snyggare helt klart, på sättet man ändå kastar damtränaren under bussen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-01-23
Sputnik1: Välkommen tillbaka!
Låst ämne

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-01-23
Sputnik1: Jag litar på Sundberg i detta, han har garanterat inte tagit något beslut själv. Sen att vårt damlag suger är en annan femma. Kan dock säga att denna satsning inte blev något vidare, tveksama karaktärer och det blev bara pannkaka av allt. Jag tycker så här istället, börja om hela skiten, satsa lite mer pengar om det ska bli någonting av nått. Så länge vi inte kan satsa och hitta rätt personer inom damlaget så lägger vi det på is. Bara pinsamt att vi ska ha gossip girls ut i media eftersom allt blev skit. Visst det finns säkert ett ansvar hos Sundberg också, men gö om och gö rätt ifrån början, är vi inte redo och ha ett damlag så ska vi inte ha det heller.
Låst ämne

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-01-23
Sputnik1: samma föräldrer som drivit detta mot förra sportchefen är den som tar över rollen som sportchef för damerna. Tycker du det ligger rätt i mun?

En som nu är ansvarig i laget i oklar roll är en som sagt att han skulle slå förra sportchefen på käften om hon var en karl.

Den här soppan är störd, Johan måste bort, en satans syltrygg.

Johan tog inte saker på engelska, för då tappade han sin makt påstod han, till ett lag med flera importer och engelsktalande tränare. Snyggt.

Den där idioten ska inte vara i närheten av våran klubb.
Låst ämne