1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2635980

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-01-23
empa11: Jag har full insyn i detta. Sundberg är en syltrygg. Det är fullt i lögner från timrå, man har inför laget nekat att en fått sparken och istället påstått att denne sagt upp sig själv, något som inte var sant.

Dom har inte stått för nånting dom gjort. Dom har bara kölhalat, ljugit och begått karaktärsmord.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-01-23
Zambonin: Jag har valt att stå utanför denna diskussion men väljer nu att deltaga pga ditt inlägg som jag får anta stämmer.

För om det är som du säger så känns det inte alls som Sundberg är rätt person på rätt plats. Har han alla hästar hemma?

Jag gillar Torines, allt jag hört om honom har varit positivt. Men Sundberg har under sin tid på ca 6 månader lyckats med:
* J20 samt J18, från toppen till botten av serierna.
* Göra sig av med hela J20 staben.
* Göra sig av med hela damlags staben.
* Ordna kaos i damlaget.
* (Jag utelämnar stämningen i herrlaget då jag inte tror det har med honom att göra)

Det är banne mig inte ett bra resultat på 6 månader. Här kan man också fundera på styrelsens ansvar för jag har svårt att tro att han ensam kan ha klubbat igenom så pass stora förändringar utan välsignelse från styrelse.

Om allt som sagts om honom stämmer (inkl. kritik från sponsorer och andra) så låter han som fel person att leda Timrå framåt.

Det är inte så att det som händer kring damlaget och J20/J18 går obemärkt förbi de som är insatta i hockey. Varumärket Timrå IK tar sig en rejäl smäll pga detta som kommer ta år att reparera. Är han rätt person att ta sig an den uppgiften?
Låst ämne


Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-01-23
Zambonin: Stämmer detta handlar det förmodligen om arbetsmiljöbrott, kontraktsbrott samt, även om jag inte vet exakt om det faller under detta för arbetsgivare, grovt förtal.

Så då lär vi säkerligen ha ett domslut i svart på vitt om ett tag. Då jag gissar att sparkad sportchef inte kommer låta detta passera?
Mycket av det som skrivs om Johan nu börjar också snudda på förtal eftersom det är rätt allvarliga anklagelser som florerar. Så man hoppas ju nästan att det är som du säger, otroligt tragiskt annars.
Kanske andra gången på kort tid en klubbchef i Timrå är indragen i något rättsligt.
Låst ämne

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-01-23
Zambonin: Stämmer allt det där så är det ju riktigt illa som sagt. Man hade ju hoppats vi avklarat det här med Klubbchefer och skandaler redan...

I så fall kan ju Backlund slänga in handduken med, om han håller Sundberg bakom ryggen med denna vetskap om vad som hänt.
Låst ämne

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-01-23
Zambonin: Har också delvis insyn och delar dina åsikter om Sundberg. Hoppas att något görs, men styrelsen kan vara för fega. Vi får se.
Låst ämne