1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2637709

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
empa11: Jag antar att du tycker klubben skötts bra sedan Sundberg tog över? Jag menar, det blev ju toppenbra med både Ante och Georginas ej existerande fortsättning? Du har ju suttit och gråtit floder och vägrat tro på andra som har "insyn" i klubben gällande Ante? Kappan efter vinden, och så vidare...

Ett sådant pressmeddelande som publicerades efter Georginas entedigande förtjänar ett visst "drev" som du och resterande "Twitter-eliten" väljer att kalla det.

Helt ärligt. Det bara strålar något självupptaget genom skärmen när jag läser det du skriver, i väldigt mycket.

Med det sagt, så tror jag absolut inte heller att hela sanningen varken ligger hos spelarnas åsikter eller i förtydligandet som Timrå gick ut med idag, och jag TROR inte heller att det är någon, på någon sida av den här soppan, som faktiskt ger HELA bilden, för att skydda sig själv eller någon annan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
jhnd91: ”Jag antar att du tycker klubben skötts bra sedan Sundberg tog över?”
-Tycker det varit några dippar. Han är dock för ny och dipparna har enligt mig inte alls varit i paritet för att man ska elda på honom iförd clownhår och kalla honom för allsköns tillmälen. Men du tycker säkert det är ok?

”Du har ju suttit och gråtit floder och vägrat tro på andra som har "insyn" i klubben gällande Ante?”
-Haha du hatar verkligen att jag ifrågasätter vissa rykten? Typ som jag ifrågasatte alla som rakt av köpte spelaren som gick ut i ST, Expressen etc version?
Visa var jag ”gråtit floder”, tack.

”Helt ärligt. Det bara strålar något självupptaget genom skärmen när jag läser det du skriver, i väldigt mycket.”
-Återigen, att du stör dig på mig får väl vara. Försöker alltid upprätthålla en öppen ton, men självklart vill jag även diskutera även när jag inte har full koll. Och att ifrågasätta den VIDRIGA ton som tar vid vid vissa drev kommer jag fortsätta med.
Så visa var jag är självupptagen, eller på något sätt talar om absoluta sanningar.

Märker du förresten att du upprepade gånger går på mig som person när du svarar mig? Hur jag är, hur du uppfattar mig. Det får du såklart göra, men ditt sista stycka behandlade iaf sakfrågan, fortsätt med det!
Låst ämne