1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2637691

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
Barkborren: Haha, vilken ofantligt dålig sammanfattning.

Igår pratade jag med någon som faktiskt har insyn. Och fick, precis som det står i TIKs information, att problemet är att damlaget haft ett uttalat mål om utveckling och fostrande, eftersom laget är yngre än fucking 2 år. Men att det ändå blivit toppningar, hierarkier och viss utfrysning. Exakt det man inte ville med ett åldersblandat, nystartat och växande lag.

Initiala pressmeddelandet var dåligt, utöver det tycker jag Timrå, och vissa utnämnda personer, får ett drev mot sig som absolut inte motsvarar händelsen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
empa11: Har de haft nån träning än? Hur många kom i s f? Och känns inte formuleringen om utveckling och fostrande som en efterhandskonstruktion?

Hade det varit ett herrlag hade ingen rynkat på näsan om man toppat laget för att vinna matcher. Hur kul kan det vara för de mer etablerade tjejerna att vara delaktig i nån lallande verksamhet som inte har som mål att vinna matcher?

Felet är väl att man redan från början blandat lite väl frisk mellan olika årgångar på spelarna.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
empa11: Jag antar att du tycker klubben skötts bra sedan Sundberg tog över? Jag menar, det blev ju toppenbra med både Ante och Georginas ej existerande fortsättning? Du har ju suttit och gråtit floder och vägrat tro på andra som har "insyn" i klubben gällande Ante? Kappan efter vinden, och så vidare...

Ett sådant pressmeddelande som publicerades efter Georginas entedigande förtjänar ett visst "drev" som du och resterande "Twitter-eliten" väljer att kalla det.

Helt ärligt. Det bara strålar något självupptaget genom skärmen när jag läser det du skriver, i väldigt mycket.

Med det sagt, så tror jag absolut inte heller att hela sanningen varken ligger hos spelarnas åsikter eller i förtydligandet som Timrå gick ut med idag, och jag TROR inte heller att det är någon, på någon sida av den här soppan, som faktiskt ger HELA bilden, för att skydda sig själv eller någon annan.
Låst ämne