1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581652 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2637711

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
empa11: Har de haft nån träning än? Hur många kom i s f? Och känns inte formuleringen om utveckling och fostrande som en efterhandskonstruktion?

Hade det varit ett herrlag hade ingen rynkat på näsan om man toppat laget för att vinna matcher. Hur kul kan det vara för de mer etablerade tjejerna att vara delaktig i nån lallande verksamhet som inte har som mål att vinna matcher?

Felet är väl att man redan från början blandat lite väl frisk mellan olika årgångar på spelarna.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
JanneH: lär ju inte varit någon efterhandskonstruction vad man ville med laget då det startades. Även dom mer etablerade spelarna måste ha skrivit under på rådande filosofi då dom valde Timrå.

Oavsett vad är det tröttsamt. Tråkigt också att det tar sån plats både här och på twitter då vi precis vunnit ett derby. Blir tråkigare och tråkigare att läsa på Timrås olika forum då våran supporterskara tydligen är världens största jävla doomers.

Allt är inte piss. Enda anledningen att Timrå får negativ publicitet just nu är att vi själv som supportrar skriker från hustak hur jävla kass Timrå är.

Kan vi fokusera på det vi kan påverka och skriva våra missnöjen direkt till ansvariga och på årsmötet?

Hockey är roligast då man fokuserar på det som händer på isen.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
JanneH: Dom har haft en träning, åtta spelare dök upp. Dessa 4 det har talats om och 4 andra yngre tjejer.

SVT släppte en ny intervju igår under derbyt som går in lite mer i det.

Det kan mycket väl vara en efterhandskonstruktion, jag tycker att hela damsatsningen har osat lall från början där ingen riktigt tagit ansvar och de ska vara allt och inget på samma gång.
Stinker skitsnack med tanke på att man valde att ta gratisplatsen till DamAllsvenskan (NDHL) trots en säsong av bara förluster i div. 2 om det nu enbart handlade om att utveckla unga spelare.

Hur som haver, senaste pressmeddelandet, oavsett sanningshalten är förmodligen det bästa man kan göra av situationen man aldrig borde ha hamnat i.
Låst ämne