1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581449 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2637861

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
Costanza: Det där är ett typiskt unikt Modo-supporter-problem.

Något år till och evolutionen kommer få er att sluta skita i barens gemensamma pissränna;)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
Det känns som senaste månadernas händelser som utkristalliserade sig i det fantastiskt taffliga hanterandes av sparkningen av Georgina Farman har i alla fall mitt huvud ramlat på plats.
Johan Sundberg har inte varit rätt person att vara klubbchef för Timrå IK och det är någonting han har känt ett tag. Om man inte känner sig trygg i sin roll så är risken betydligt större att plumpar som pressmeddelandet i måndags ramlar ut. Man tar förhastade och dåliga beslut som i detta läge ger en dålig eftersmak för Timrå IK.

Om man ser till sakfrågan så ser jag det som att bägge parter har trätat.
Klubben har inte varit tillräckligt tydlig i sin beskrivning till ledarstaben om vad deras uppdrag har är och ledarstaben tillsammans med stora delar av truppen har haft en helt annan agenda/målsättning än den klubben har.
Det är varken första eller sista gången klubb och enskilt lag/tränare har olika målsättningar, kanske oftast i ungdomsverksamheten. Men det är någonting som klubben kommer behöva jobba med för att vara ännu tydligare i framtiden och rekrytera ledare som följer den strategi som klubben tagit fram.
I det här fallet har dessa två parter inte haft samsynk och tränaren/sportchefen har fått med stora delar av spelartruppen på sitt sätt att se på det, kanske utan att som spelare faktiskt veta vad klubbens bild av verksamheten är. Så jag kan förstå reaktionen från spelarna när Farman sparkades.

Nu får vi hoppas på en klubbchef som trivs i sin roll och som kan driva Timrå IK in i framtiden!
Låst ämne