1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581772 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2647647

Sv: Apropå nånting...
Har nu sett ABs intervju med Kapanen. Han var rätt fåordig och återhållsam med information, vilket såklart är positivt. Men när han fick frågan om Hanzl tyckte jag mig ändå läsa mellan raderna att en förlängning inte är särskilt trolig med honom. Detta har spekulerats om tidigare här i tråden och intervjun förstärker det intrycket. Även om han såklart lämnar en brasklapp med att de snackar osv. Att tappa Hanzl vore ett enormt avbräck spelfördelningsmässigt i offensiv zon, men skulle frigöra en substantiell summa pengar.

Sen var de inne på Lyytinen och Rindell och där lät det som att enbart en av dessa blir kvar, vilken som blir kvar och vilken som lämnar är oklart.

Lyytinen lät inte särskilt säker i intervjun med st.nu den 20 Januari kring hans vara eller icke vara. Lät dock som om han gärna stannar pga familjen m.m, men att allt är väldigt osäkert både att han inte rår över det själv. Själv tror jag dock han kanske är närmast till hands att stanna. Mest pga familjesituationen och hur han presterat sedan han kom hit. Rindell har vi inte hört mycket ifrån medierna. Lyytinen har man intervjuat en hel del, men Rindell mest i början när han var ny. Precis som med Hanzl vore det väldigt trist att tappa Rindell, men hans marknadsvärde kanske har ökat en hel del under tiden i Timrå så man tänker sig att ha gjort en bra affär och kan plocka in någon stabil tvåvägsback för pengarna istället. Vad tror ni?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
thorwald: "..väldigt trist att tappa Rindell, men hans marknadsvärde kanske har ökat en hel del under tiden i Timrå så man tänker sig att ha gjort en bra affär och kan plocka in någon stabil tvåvägsback för pengarna istället. Vad tror ni?"

Kanske inte tolkade ditt inlägg rätt, men Rindells kontrakt går väl ut i sommar så vi får väl inga pengar för honom?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
thorwald: KIllgissar att Hanzl lämnar, vi tar istället in backen från Jukurit, som lär kosta lite. Där stabiliserar vi upp backsidan.

Vad jag förstod Mr K så var det 4-7st nya in i laget till nästa sässe.

Mieho, Andersson lär ligga pyrt till. Man vill satsa på egna junisar.

Ja, så långt har jag lite koll :-)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
thorwald: Vore väldigt trist att bli av med Rindell. Han har ju sina svagheter, men en delad andraplats i backarnas målliga som 22-åring skrattar man inte bort.

Precis den typen av utvecklingsbar inte-svindyr ung spelare med uppsida som ett lag som Timrå borde försöka behålla.
Kommentera