1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2648184

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Trist med Rindel - tycker han är backsidans Wedin som kan göra nåt oväntat, bryta mönster och alltid vågar på gott och ont. Men…Rindel kom billigt och stukad vilket passade båda parter. Från 80k i månaden (?) till nu säkert +150.000? Just leksand har lite panik också sär de tappar Lindholm, Alsing och kanske Caito. Skulle inte förvåna om de också har bidat på Lytet.

Med Linus Nässen in får väl backsidan ses som klar förutom Lytet?

Eronen enda rightaren så utgår därför (tyvärr) från att han blir kvar. Edfelt ska erbjudas nytt (nästa års forsmark). Melander kan ta steg i sommar. Det är så Timrå ska jobba enligt KK så tror det är klart i det närmaste bland backarna.

Bland fw är Lundmark in som rightare. Startar i en fjärde? Värmehed tillbaka. Bojan nytt. OJ kvar. Låter som Meiho garanterat försvinner då med andra ord. Gissar Lundin flrlängs då det känns som en relativt billig pjäs. Max sjöholm blir permanent som 13,14e.

Hanzl är väl stora frågan? Erik A en annan? Hade gärna sett Koukkanen från Malmö in om de åker ut istället för Hanzl. Men priset på honom är väl högt så tror därför på en Jukurit spelare.

Vad blir det? En ny back, kanske två beroende på lytet. Lundmark in, Sjöholm kontrakt, ny ’hanzl’ samt kanske ny Erik A. Där nånstans sa väl kimmo också? 4-7 nya ink juniorer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Starostenko: Rindell är den mest spännande och aviga back vi har. Han kan ändra en matchbild på egen hand. Det har vi inte någon annan back idag som klarar av. Han kommer att saknas i Timrå om han försvinner. Givet läget nu hade jag hellre sett Rindell kvar än Eronen eller Erixon.
Kommentera