1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581760 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2652561

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2024-02-15
Zäta75: Rindell verkar ju redan vara förlorad till Gatusten IF? Läge att släppa det finska spåret på backsidan. Rindell är den som varit nära att axla en roll som toppback men han är för svag i egen zon och sölig på offensiv blå. Eronen får man försöka sälja, Lyytinen, bra kille men skador, skador och skador. Han är inte det material man bygger en backsida runt.

Två starka backar in och Edfeldt är redo att axla en ordinarie backplats nästa säsong. Säkra upp nån breddback från hockeyallsvenskan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2024-02-15
Olle: Ja av finnarna är det bara Lyytinen jag kan tänka mig att behålla men är ju som sagt lite skadebenägen.

Eronen måste Kapanen försöka sälja iväg och Rindell har en offensiv spets men fruktansvärt klen o farlig i egen zon. Bara låta Knätofsarna ta han!

Fick ikväll i alla fall njuta av Hållander o Jacke också riktigt bra.

Men tyvärr var det nog dålig inställning som låg till grund för nonchalansen o dålig skärpa överlag men starkt ändå till slut o ta två poäng även om det naturligtvis ska vara tre hemma mot MIF.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2024-02-15
Olle: Jag gillar både Rindell och Lyytinen. Men lär väl inte bli båda kvar. Rindell två i backarnas poängliga även om han gör horribla misstag ibland. Men hellre våga vinn än att safa enligt mig. Fördelarna överväger det negativa imo

Sputnik mfl kom igen nu. En otursskada på träning för Lyytinen och nu vet vi inte än om det är samma eller nån ny eller tillfälligt bara. Även om han har varit skadad en del tidigare i sin karriär så måste man älska karln. Han måste dock bevisa i slutet av säsongen att han är värd sin plats. Om Ridell är förlorad så ser jag inte att Lyytinen lämnar
Låst ämne