1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2652572

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2024-02-15
Olle: Håller med dig i sak. Grejen var att om det var befogat att ge Hållander skit i början när det gick emot då han var/är en spelare som tjänar pengar, min syn på det hela var att han hela tiden gjort jobbet fullt ut. Vi kan väl ändå enas om att det ser ut som en hemvändare som brinner för klubben och vill göra skillnad.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2024-02-15
NDR: Man kan inte förvänta sig att alla bärande spelare ska ösa in poäng hela säsongen. Sen ska man väl vara försiktig med att säga ”han tjänar så mycket så han ska prestera” när man egentligen inte vet vad spelaren tjänar. Jag tycker våra hemvändare ”växeldrar” denna säsong. EP var grym i början när andra var sämre, just nu är han i en rejäl svacka och då har andra steppat upp. Anledningen till att vi inte får full utväxling från start är att det egentligen tagit ante 35 matcher plus försäsong för att hitta kemi i kedjorna.

Sen tycker jag man kan titta på enskilda spelare och ändå kräva lite mer. Dahlén måste vara vår bäst betalda spelare genom tiderna? Vi släppte Rattie, en erkänd toppspelare, för att få plats med vissa hemvändare. Rattie leder poängligan och är en stor bidragande orsak att humlan LHC är i toppen av tabellen och inte nere och slåss om kvalplats. Jag tycker inte riktigt att Dahlén fyllt hålet som blev när vi tappade Rattie. Det ställer krav på andra att kliva fram. Alla måste inte snitta 1 poäng/match men någon måste nästan göra det.

Dahlén är bra, Lander är bra, EP är ok, Hanzl är bra, Wedin är bra men det är bara Hållander som går på 100% Ska man sikta på topp 6 så måste kraven på bärande spelare vara skyhöga, så bra är ligan. Är man ok med plats 7-10 i tabellen så finns det inget att klaga på i Timrå IK just nu tycker jag.

Sen skriver man saker i affekt, det är klart att ingen hemvändare ska sparkas. Vi gör en bra säsong! Men vi har bekymmer på backsidan nästa silly, jag tycker man bör möblera om backsidan rejält. Vi har bra forwards, vi har grymma målvakter, det är bara backsidan (och ineffektiviteten plus dåligt PP) som hindrar oss från att bli en toppklubb som jag ser det.
Låst ämne