1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2652729

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: "Jag tror snarare att anledning är att vi saknar en riktigt spelförande back som står för över 30p per säsong."

Helt enig. Vet inte huuuur många gånger under våran uppstalsfas igår som jag satt och slet mig i håret. Det var så sjukt enkla pass som hade kunnat skapa flygande anfall. Men våra backar har inte den blicken för spelet, tyvärr. Det är det jag saknar mest i våran trupp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Också enig här och något jag pterkommit till tidigare. Våran backsida är rätt omodernt byggd. Vi har en del "spela 0-0 backar" då att säga, nån för mycket.

Det tycker jag hämmar vårt spel totalt sett.
Dessvärre ser jag inte att backsidan blir så avsevärt bättre nästa säsong, om vi nu inte bryter nått befintligt kontrakt.

Javisst Nässén kan bli en bra injektion, men vi tappar också Rindell.

Det blir väl iofs spännande att se vad det blir för nack in om Lyytinen inte får förlängt.

Hittar vi nått spännande att ersätta honom med(gärna en poängback) så kan det ju komma att bli en uppgradering på backsidan trots allt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Det var just det Stenqvist var bäst på förra året. Dom rätta passningarna i uppspelen. Sedan hade han otur med allt annat som styrkan i försvaret och att ha tendens att skjuta på motspelaren hela tiden.
Kommentera