1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2652783

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Ja, båda försvinner alltså. Vet inte om jag tycker att det är en sådan katastrof.

Rindell hade jag gärna sett kvar då han har en offensiv uppsida och är ung. Borde kunna ta ytterligare steg. Lyytinen vet jag inte. Han var grym ifjol. I år not so much. Skadad stor del av säsongen förvisso, men innan skadan tyckte jag inte att han höll uppe sitt spel på den nivån han visade första säsongen. Vi får ju heller inte glömma att det var en budgetlösning som föll extremt väl ut där och då. När spelet inte är på samma nivå men lönekraven (antar jag) ligger på en högre nivån är det kanske enklare att tacka för den här tiden?

Sedan kan det ju mycket väl vara så att Kapanen inte haft för avsikt att förlänga heller. Det vet vi ju inte. Framför allt inte när det kommer in en annan klubb och trissar upp priset. Misstänker dock att Kapanen inte står handfallen inför det faktum att dessa lämnar.

Att dom två lämnar är ju egentligen inget större problem. De är ju inte oersättliga på något sätt. Det som är problemet är ju backarna som är kvar. Det gör att backarna som ska in måste hålla en ganska hög nivå, och gärna över hela banan. Det gör ju givetvis det svårare för Kapanen.
Kommentera