1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2653503

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Luleå, Malmö, HV71 och Växjö. Där har vi vinnarna i några av dagens matcher, för att skapa bästa förutsättningarna för vår egen skull vad gäller tabellposition inför slutet av serien. Ja, plus att även Timrå vinner, men det gör vi såklart! 🫵😉
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Apropå backsituationen i Timrå: Om det nu stämmer att Rindell och Lyytinen lämnar så handlar det troligen om pengar. Chanserna att vinna ett SM-guld är relativt likvärdiga i Timrå/Leksand. Båda laget är outsiders i den kampen. Min gissning är att Leksands sportchef tidigt insett att Alsing/Lindholm var förlorade och då siktade in sig på Lyytinen/Rindell som ersättare, öppnade plånboken och så var den saken klar.

Angående backar till Timrå så har det gått rykten ett tag om Linus Nässén, i övrigt har det varit tyst. I klassisk amatörscoutsanda droppar jag två namn. Mikko Kokkonen gör sin andra säsong i Nordamerika, men har inte lyckats etablera sig. Har haft Jokinen som tränare förut. Dock ett år kvar på kontraktet. I Mora finns Roope Laavainen, som enligt mina källor (som ser varenda Moramatch) är en komplett back.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby:

Hoppas att dina profetior slår in. Till att börja med i ”förmatchen” som nu ska ses på plats i Malmö. Sedan i huvudmatchen som ska avnjutas hemma i TV-soffan. Kan man utgå från att just vår match är Huvudmatch även i TV4:s värld denna gång? Var ju inte det i förra Y-derbyt vad jag kan minnas. Viktigast är dock att plocka hem tre poäng från Hägglunds. Kämpa Timrå!
Kommentera