1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581638 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2658970

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2024-02-24
Tom Topp: Ok, jag har varit upptagen med annat idag, så har inte haft nån koll alls på laguppställning etc.

Hade inte hängt med på att vi plockat hem Värmhed redan!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2024-02-24
Bissy kväll, så man är väl lite Eronen här (= inte först på pucken), men: för jävla härlig lördag! Och för jävla hemsk. Lider verkligen med Hartmann, och ett rejält avbräck för Timrå. Han har inte haft någon höjdarsäsong, men tunga pjäser behövs i ett slutspel. Och vi vet alla vad han kan göra när han hamnar i zonen. Förjävla trist.

Men matchen i övrigt var rätt underbar. I vanliga fall skulle jag karvat mig själv i armarna över att vi skjuter 0 (n o l l) skott på mål i sista, men nu njöt jag bara. Plastsjö fick smaka egen medicin. Vi tråkade skiten ur dom där 20 minuterna, och lyckades hålla dom på utsidan. Vackert. Så går det när plast möter trä.

Och Juel var ju hyfsat magnifik. Pudelläge för dom två sista målvaktsuttagningarna. Jag blev vansinnig över att JJ fick stå igen mot HV, jag blev irriterad över att Julle skulle få den här otacksamma matchen istället. Och så går båda in och gör varsin kanonmatch. Well played, och dumstrut på moi.

Hyfsat psyke ändå, att kliva in sådär efter någon månads bänknötande och bara agera vägg. Följsam, rejäl, reptilsnabb. Respect.

Nu hoppas vi att Lyytinen håller, och att EA:s vikariat på backen avslutats. Inget ont över honom, men det är helt uppenbart olika tekoppar att backpraoa mot Växjö jämfört med mot HV. Helvete, så han hamnade i skiten.
Hyfsad skillnad när Lyytinen gick in och bytte av honom på heltid.

Wedin! Som sagt, nu börjar han tagga igång på allvar. Håll dig hel! Din kedja har något stort på gång.

Snygg hyllning till Jonte också! Och snyggt tal i omklädningsrummet. Gillade verkligen klippet där man fick följa med in efter match. Mer sånt!

Hörrni! 3e segern mot Plastsjö den här säsongen. Jävligt imponerande.
Och ännu mer imponerande att vi håller vår 6e-plats och t o m börjar nosa uppåt, trots det här extrema debaclet på backsidan. Och trots att vi egentligen ständigt spelar lite under vår uppenbara potential. Det finns mycket mer att få ut ur den här truppen. Dels få tebaks backar, dels få ordning på vårt PP. Det borde inte vara möjligt att vara så usla i den spelformen med den här kvaliteten vi har. Riv ner hela PP till grunden och bygg upp på nytt. Börjar den delen funka, så...kan vi fanimej ha ganska mycket hockey kvar att spela den här säsongen.

Tack Timrå! Kämpa Hartmann!

Hockey är en bipolär sport!!!1
Låst ämne