1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2659765

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Det stora "problemet" med Edfeldt enligt mig är att han reagerar iställer för agerar i dom flesta situationerna. Det känns liksom inte som att han vet vad han ska göra innan han får pucken. Då blir det svårt att göra saker bra också. Då menar jag inte bara vårat grundspel, utan mer att man ska ha bättre koll på sin omgivning. Sällan jag ser honom slänga en blick över axeln när han ska åka ner och hämta pucken i egen zon, för att ta ett exempel. Han skulle behöva hitta ett lugn i sitt spel, nu känns det som att han har ström i klubban, sprätter ju bara iväg pucken så fort han får den. Sure att det kan fungera ibland, men det håller ju inte i längden. Gämför med en sån som Forsmark, där snackar vi storkukslugn, tror han kommer bli ännu bättre kommande säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Otto1: noel är tyvärr inte ensam där. tycker många i vårt lag är dålig på att läsa och förutspå spelet. tror mycket ligger i fysiken. undra om vi är så bra tränade? titta på typ modo o malmö. individuellt inte lika skickliga men är stundtals tunga att möta. får för mig att de orkar mer än vissa av våra spelare. det är liksom svårt att åka bakom mål och checka ev passnings mottagare om du är slut. då står du framför kassen och inväntar att den får pucken ist.

sen kan mycket ligga i att vi är så jävla skadade hela tiden så de måste spara på energi.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Lite väl hårda ord tycker jag. Visst Edfelt är lite valpigare än Forsmark men när han har självförtroendet så kan han göra solo-räder ala Rindell som är riktigt potenta.

Ge honom 2 år så kommer han var ännu bättre.
Kommentera