1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581715 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2659957

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: På tal om Borgman, var inne och snokade på hans Instagram, och på hans senaste inlägg har en liten grabb (som håller på Frölunda) kommenterat
följande kommentar: ”Vad du än gör gå inte till Timrå” med en ledsen emoji bredvid.
Detta skrevs alltså för två veckor sedan, ryktet om Borgman landade in här den 22e andra. Alltså för 4 dagar sedan.

Då undrar man ju, varför skriver denna grabb just Timrå? Varför inte ”gå inte till något annat lag än Frölunda”

Det kanske är så enkelt att han bara hatar Timrå och inte vill se Borgman här? Men visst fan är det jäääävligt random att skriva? Vet han något som ingen annan vet?

Grabben verkar spela för Huddinges pojklag, vilket råkar vara Borgmans moderklubb, är dom släkt? Känner dom varandra på nått sätt? Detta behöver ju såklart inte betyda ett skit. Men känns som ett jävla sammanträffande ändå.

Nu har sillyhjärnan gått på högvarv igen. Varsågod att tolka det som ni vill.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : Inte för att vara någon glädjedödare, men jag vill minnas att Borgman ryktet dök upp i sportbladet för några veckor sedan ? eller så är jag helt fel ute.. :)

Angående överraskningen i arenan idag, kan del vara förlängningen av Hanzl man presenterar? eller så är det helt enkelt nått godisregn, as simple as that! ;)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : Det här med "hans sambo har börjat följa klubben på Insta..." har ju inget att hämta mot "liten grabb skrev gå inte till Timrå". This is the next level of silly detective!!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : Bra snokat. Det ligger mer bakom Borgmanryktet än vad många verkar tro...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : Kommentaren skrevs i samband med vår match mot Frölunda, svårt att veta exakt när dock. Kan ju vara så att han skrev kommentaren innan Frölunda hade vänt matchen och helt enkelt var sur över att vi var på väg att vinna 4e raka matchen mot dom. Har förmodligen övertänkt alltihop. Men lite intressant då det dykt upp rykten här inne.
Kommentera