1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582997 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2661248

Sv: Apropå nånting...
Lundin är stark kring sargerna och när det kommer till att vinna puck. I övrigt ganska svagt spelsinne och positionsspel och relativt trubbig på rören.

Detta till trots så funkar han bättre ihop med Jonte än Hanzl. Kanske för att Lundin lyfter sig? Eller kanske för att den där berömda kemin infinner sig. Who knows. Jag vidhåller iaf att det totala nettot blir mer positivt om de får kampera ihop.

Sen kan man diskutera hur det bör se ut i framtiden. Om ambitionen är att vara ett stabilt topp 4 lag, då håller inte Lundin som tredjefiol.

På tal om kemi, och att optimera Dalle: Vilka vore de optimala parhästarna för honom? Och nu menar jag inte i TImrå, utan om man kunde plocka spelare från andra lag. Jag har tänkte lite på saken, men kommer verkligen inte på vem/vilka det skulle vara. Eller ens vilka spelartyper. Känns som att varken en spelskicklig tjeck(Hanzl) eller ett fysiskt kraftpaket (Lander) funkar särksilt bra. Så vem fan stoppar man in bredvid Presidenten?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky:

Lundins svaghet är skridskoåkningen, annars har han helt ok spelsinne och är stark i positionsspelet. Rätt bra på vinna puckar och kan slå fina passningar. Håller med att Lundins spel lyfter med Dahlén. Frågan är bara vem som ska vara 3:e länken? Samtidigt känns det lite waste att behöva spela Dahlén i en 3:e formation även. Men jag ser ju hellre Pääjärvi med Hanzl och Pettersson trots allt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: EP d.y.
Kommentera