1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581445 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2661709

Sv: Apropå nånting...
HKN: Det ligger mycket i det. Det är för många som vill för lite. Eronen imponerar mindre på mig för varje match. Senast så tappar han sargen bakom eget mål i PP och pucken går till Öret spelare. Otroligt vekt och viljelöst. Men han är tyvärr inte ensam, många forwards sällar sig till den skaran idag.... :(
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: Någon som kommer ihåg den finska backen Pasi Petriläinen? Han kom förstås från SM-Liiga i Finland och hade en historik som lovande juniorback. Han gjorde 3 mål och 10 ass den enda säsongen hos oss. Ganska random storleksmässigt, men ett bestående minne är att han aldrig förlorade pucken. Han var stensäker på detta. Kanske hockeyn var en annan då, att det är mycket mer fysiskt idag, men det jag vill ha fram är att du som back behöver ha förmågan att kunna läsa spelet och hitta passningsvägar väldigt snabbt idag, i och med att det bara smäller annars.

Vår vän Eronen är väl kanske inte bäst i klassen just här. Han ligger väl och bubblar på ett F, på gränsen till IG, för tillfället. Och jag tvivlar starkt på att stödtimmar i "lovskola" (som det kallas i min sons skola nu under sportlovet) hjälper nämnvärt mycket. Men alltså vad är det för fel. Killen har lirat landslagshockey. På vilka jävla grunder då? Klapp-sämst! Och honom förlänger Kapanen med!? Nä, ingen vidare fingertoppskänsla där. Om det finns möjlighet, gör om och gör jävligt mycket bättre.
Kommentera