Timrå IK

581445 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2663946

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2024-03-02
Synct: Leksand går mot 3p ikväll. LHC tog 3. Det är av högsta vikt att ta poäng ikväll. Men känns som det är psykologiskt övertag Skellefteå nu när de får in en kvittering i slutet av perioden. Vi får hoppas på flyt i sista perioden tillsammans med hårt jobb

Strömberg är så usel.ikväll att han borde bänkas
Låst ämne

Måste säga att jag verkligen är fundersam över att vi har bytt målvakt inför dagens match...

Juel har varit stabil två matcher i rad.

Johansson har inte gjort en enda aktion så här långt som inte är att förvänta sig av en seniormålvakt - snarare tvärtom. 1-2 målet är direkt svagt agerat och han tar även 3-3 målet om han har en bra kväll.
Låst ämne

Zäta75: Synct: Hur många av pausintervjuerna med Lander har innehållit något av följande i år?

* Det är inte bra alls
* Vi bjuder på för mycket i egen zon
* *Vi måste steppa upp

Alla? 95%? 99,9%?

Surt att man så konsekvent blir så liten efter ett mål. Borde ju bli tvärtom. Men istället blir man ängslig och spelar skit, rent ut sagt. Vart är vinnarmentaliteten? Vart är jävlaranammat?! Sjukt.

Det här kollektiva psyket kommer ju inte bli långlivat i ett slutspel. Tack gode gud för att det inte blir kvar nedåt. Hade ju aldrig gått.

Nåväl, även om det mest troligt blir en torsk ikväll FINNS ju fortfarande chansen för poäng. Det kan gå.
Låst ämne

Zäta75: Tänk om det varit Eronen som missat markering framför eget mål vid kvitteringen. Vilket jävla liv det skulle blivit men för vissa andra backa verkar tålamodet vara oändligt
Låst ämne

Hårda toner nu mot Didde, och jag håller med om att han gör en riktig pissmatch.

Sen att han ska vara så dålig sett till hela säsongen att han ska sparkas köper jag inte - absolut en begränsad spelare på många sätt, men han är värdefull i försvaret.