1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2664430

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2024-03-02
Nisse på Mon or: ” Det måste betyda att vi får vänta några säsonger tills, de tydligen, sanslöst dyra hemvändarkontrakten går ut innan det kan satsas.”

Vad kallar du hemvändarna för om inte en satsning?

Satt du och skrev att det var ju synd att det värvas hemvändare istf att satsa när dom presenterades eller?

Hade man inte värvat hemvändare hade man behövt värva in annat som förmodligen pressat budgeten lika mycket.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2024-03-02
jå1: en satsning som inte slagit fullt ut hittills, och som gör att det inte finns pengar att förstärka med kommande säsonger. Vare sig i försvar eller anfall.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2024-03-02
Aftonbladet har rankat SHL:s 50 bästa spelare över hela säsongen. (Pluslåst)

Timråspelare på listan

21. Filip Hållander

Vände hem efter två säsonger i Nordamerika som årets stora nyförvärv i Timrå med stora förväntningar på sig. Den förhållandevis blyga placeringen på den här listan beror på hans tröga inledning. Återkomsten till SHL var en omställning, men efter nyår har han varit en av ligans allra främsta spelare. Kan i sina bästa stunder beskrivas som en urkraft på isen och har nästan på egen hand ansvarat för Timrås målproduktion den senaste tiden.

24. Jonathan Dahlén

Under säsongen har både han och laget haft svackor och toppar. Nivån på Jonathan Dahlén har varit något lägre jämfört med förra säsongen. Emellanåt har han flyttats runt i formationerna och hamnat längre ner i banan. Ändå är han otvivelaktigt en av SHL:s främsta skarpskyttar. En ovärderlig symbol för Timrå.

33. Anton Lander

Har kanske haft bättre sportsliga säsonger, men leder Timrå på isen och vid sidan om. Nyttig över hela isen och behärskar alla spelformer. Sådär fura-stark i kroppen och ibland känns det nästan som en omöjlighet att ta pucken av Timrås lagkapten.

46: Emil Pettersson

Timrås förste forward på den här listan, men inte den sista. Bidrar över hela banan, även om han har sina främsta styrkor i spelet med puck i offensiven. Ser ut att komma upp i 30 poäng, vilket är en fullt godkänd säsong och i paritet med förväntningarna vi har på honom. Den nyblivne 30-åringen var så högt som tvåa på den här listan för tre säsonger sedan, då han sedan vann SM-guld med Växjö. Har en förmåga att höja sig ytterligare i slutspel, vilket han visat tidigare säsonger.
Låst ämne