1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581408 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2666667

Sv: Apropå nånting...
JanneH: En Patrik Schavon har sagt upp sig från Oink, varit vice klubbchef i några år, senaste året varit försäljare hos Oink, varit Banchef på Kalmar travet något inom innebandynförbundet. Verkar omtyckt. Ny klubbchef hos Timrå??? Persokopplingar, har inte en aning men det finns en kvinna med samma efternamn och i samma ålder som bor ilag med Diskbänks mannen. Det var bara en liten spaning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Alltså Haha! Till att börja med så fick jag nu googla upp vår förra klubbchefs namn då jag redan glömt bort honom. Så närvarande var han..

Men med tanke på Travbakgrunden hos Sundberg, som folk var skeptiska hos från supportrar och som redan från början skapade en uppförsbacke från många supportrar. Pga man anser trav är ett jippo.

Så känns inte en klubbchef från OINKs, som varit verksam inom Trav och Innebandy som rätt väg att gå för att återvinna supportrars förtroende..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Finns en intervju med PS på Barometern publicerad idag. Där sägs bl.a.:

"Nu är det dags för nästa yrkesmässiga kliv i livet.
– Det stämmer att jag sagt upp mig och ska börja på ett nytt jobb. Jag var nio år på travet, nu har jag varit sju år här. Det var läge att göra något nytt, säger Patrik Schavon.
Vilket är ditt nya jobb?
– Det kommer bli officiellt nästa vecka.
Kommer du bo kvar i Oskarshamn?
– Ja."

Känns inte riktigt troligt att det är PS som är påtänkt för Klubbdirektörsrollen med tanke på TIKs annons där "närvarande" var ett av kraven.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Villervalla:

Känns som vi har haft nog med travfolk nu i klubben.
Kommentera