1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581646 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2669761

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Känns rimligt, OM vi kan få iväg Eronen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Otto1: ja går vi in i nästa säsong med den där backbesättningen plus Eronen så blir då i a f mina förhoppningar om top 6 grusade. Jokinen är säkert bra men att han skulle vara nån jävla trollkarl som bara dansar in och viftar lite med sitt spö och får den backsidan att bli bra köper jag inte.

Kan vi byta Eronen mot en riktigt bra rightare däremot så finns det lite hopp.
Erixon känns också bara tröttare och tröttare. Vill han ens spela här? Ser ju totalt ointresserad ut. Om han bara spelar för att casha in "de sista ljuva åren" kan väl hans agent ringa upp nåt lag i tyska eller italienska ligan.

Edfeldt behöver nog en säsong i HA för att utveckla sitt offensiva spel i lugn och ro.

Alltså måste vi dumpa alla backar vars efternamn börjar på E ;-)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Exakt. Edfeldt kommer nog få gå permanent till något allsvenskt lag. Eronen hoppas jag man får loss till någon finländsk toppklubb där dom står för åtminstone 75% av lönen. Den delen av lönen bör läggas på en yngre rightare som är på g uppåt och eventuellt ser Timrå som en bräda till NHL. nPilö var bra 21-22 och 22-23. Detta år har fallerat liksom hela Oskarshamn. Kapanen ser nog hellre potentialen i honom precis som värvningen av Lyytinen. Melander var poängbäste back i j20 och tycker jag bör få en chans att visa sin potential åtminstone.
Kommentera