1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2670070

Sv: Apropå nånting...
Greven: det är sanningens ord. Precis som du beskriver det! Folk ska köpa spelare hit och spelare dit alla verkar glömma bort den lilla detaljen att ekonomin i Timrå aldrig kommer kunna klara av det!! Det är bara att acceptera :)

Juniorer från våra egna led samt lyckoträffar på billiga värvningar är det som krävs om vi någon gång ska lyckas.
När vi nått våran maxbudget, då handlar dom andra klubbarna 3-4 lika dyra spelare till. Tänk om inte lander gått på realön exempelvis. Någonstans får man bara infinna sig i den bittra verkligeheten. Hur jävla tråkigt det än är 🙂
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Gooode: Finns väl en artikel på Expressen där man kan ta del av vem under 40 bast som har mest lön i olika kommuner. Hanzl har jag för mig låg på 1,2milj kr på ett år enligt tabellen där. Kan det inte vara så att han har 700k sign-on då och 700k sign-off om uppgifterna om 250k euro stämmer? Typ.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Gooode: Allt är ju relativt med. Den största besvikelsen i år ligger i att vi underpresterat än så länge. LHC som ligger topp 4 i löneligan har precis klarat av att komma före oss i topp 6.

Lag som Rögle har toksatsat med skyhöga löner både på tränarsidan och spelatrupp. Ändå har man kämpat för att ens nå play in hela säsongen.

Våra hemvändare har ett par år kvar med tillräcklig kvalitet att bygga för att gå för ett guld.
Då behöver vi träffa rätt som till exempel Skellefteå med sina värvningar från till exempel HA.

Vi har grunden och med rätt fingertoppskänsla så tror jag absolut att vi kan vara med och leka med de stor pojkarna framöver. Hitta guldkorn som kan bli till spets.

Men snacket har ju också varit om att en spelare som Eronen lyfter rätt stor lön, om det nu stämmer så är det sådana spelare vi måste träffa bulls eye på och inte landa att ha en breddspelare som i detta fall.

Med tight budget så måste den dyraste backen spela därefter och vara vär härförare från backplats(nämner back nu för att det är där vi behöver träffa mest rätt framöver).
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Gooode: Ser mörka moln hopa sig när våra 90-talister börjar ha gjort sitt och där Hållander är sladdisen född 00. Några habila senare 00-talister kan vi skaka fram som det ser ut nu men superlöftena/stora löftena lyser väl med sin frånvaro. De få vi hade drog som en avlöning. Så vilka hemvändare har vi om 6-7 år? Vilka nya Z och EP40 kommer vi få fram? En SC med trollspö och synnerligen goda kontakter kommer krävas. Förhoppningsvis kan vi komma värva lovande första/andraårsseniorer som får maximal utväxling i flera fall.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Gooode: Äntligen någon som skriver det jag försökt få fram i flera månader nu. Drömma kan man alltid göra men allt snack om "toppbackar" och gud vet vad mer gör det nästan tröttsamt.
Kommentera