1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582170 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2670080

Sv: Apropå nånting...
Gooode: Allt är ju relativt med. Den största besvikelsen i år ligger i att vi underpresterat än så länge. LHC som ligger topp 4 i löneligan har precis klarat av att komma före oss i topp 6.

Lag som Rögle har toksatsat med skyhöga löner både på tränarsidan och spelatrupp. Ändå har man kämpat för att ens nå play in hela säsongen.

Våra hemvändare har ett par år kvar med tillräcklig kvalitet att bygga för att gå för ett guld.
Då behöver vi träffa rätt som till exempel Skellefteå med sina värvningar från till exempel HA.

Vi har grunden och med rätt fingertoppskänsla så tror jag absolut att vi kan vara med och leka med de stor pojkarna framöver. Hitta guldkorn som kan bli till spets.

Men snacket har ju också varit om att en spelare som Eronen lyfter rätt stor lön, om det nu stämmer så är det sådana spelare vi måste träffa bulls eye på och inte landa att ha en breddspelare som i detta fall.

Med tight budget så måste den dyraste backen spela därefter och vara vär härförare från backplats(nämner back nu för att det är där vi behöver träffa mest rätt framöver).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: En tanke förresten. Oliver Johansson har väl egentligen större delen av sin tid i juniorerna gått som center. Även när han var utlånad till Björklöven väl?

Ante som övergivit den tanken helt?
Kan det vara aktuellt att testa Oliver som center nästa säsong i typ 3:e kedjan?
Kommentera