1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581376 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2670296

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Kanske Örebro vore bra att möta, om de lyckas sprattla sig till play in. Verkar allt annat än harmoniskt där nu. Lite annat än Timrås lite allt för skyddade verkstad ibland där vi lallar på lite för mycket åt andra hållet istället. 😅

"Mathias Bromé och Philip Holm petades i Örebros senaste match mot jumboplacerade Oskarshamn.

Niklas Eriksson förklarade petningarna för NA.

– Vi tog det sportsliga beslutet. Det är något vi känt att vi inte fått ut vad vi vill av dem och vi har höga krav på våra nyckelspelare, sa tränaren.

Duon var besvikna efteråt.

När laget möter Linköping borta, i vad som kan bli Örebros sista match för säsongen, är stjärnduon återigen petade. Örebro befinner sig just nu på en elfteplats, en poäng bakom Modo som möter Rögle på bortais."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: 99,9% att det blir Mögle
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Det stormar nog en del i Örebro ja. Knepiga tränarbyten och när det gäller bänkningarna av Bromé och Holm, i säsongens absolut viktigaste skede, har jag hört att det ligger mer än sportsliga prestationer bakom. De är tydligen jävligt missnöjda och vill bryta kontrakten
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Idag vill jag se ett trendbrott inför slutspelet - jag vill se ett effektivt PP rakt igenom. Det är allt jag önskar just nu.
Kommentera