1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2671680

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Jag tar fram popcorn medans :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Jahaja. Då börjar allvaret ikväll. Otroligt viktig 1:a match. Förlorar vi den blir det tungt, då måste vi vinna två matcher i rad hemma.

Vem är favorit? Timrå om man ser till tabellplacering, Rögle om man ser till inbördes möten 3-1. Formmässigt? Både har sviktande form, men Timrås form har varit nedåtgående och Rögles uppåtgående de senaste omgångarna. Det och att Rögle har hemmaplan gör att jag håller de som knappa favoriter ikväll. Sen har vi Wennerholms jinx som gör att vi borde vinna, men vågar inte lita på det...

Vem vill detta mest? Och om båda vill lika mycket kommer det att avgöras i skicklighet vem som sätter chanserna och har bäst målvaktsspel. Eller möjligen på tur/slump. Båda lagen borde vilja lika mycket.

Som de sa i podden domustrappen kan det betyda mycket för försvarsspelet att skägget Svensson är tillbaka. Han brukar ge en skön stabilitet bakåt och i boxplay. Men han har inte spelat match på över 1 månad är det väl så vi får se hur det kommer att se ut.

Inte fan vill man att Ante ska få sluta med ett uttåg i åttondelen. Jag förutsätter att laget kommer att kämpa för Ante till sista blodsdroppen och inte kasta bort denna säsong.

Ikväll får vi svaret. På återseende då timråvänner.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Det här med att inte få starta nya trådar… vad är det för ett idiotiskt påhitt?!
Samhallsbrigaden som har stormat fram det geniala?

F.ö var det jag som startade den här tråden en gång i tiden… så länge har en annan varit med.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ni som varit med några år kanske minns när Martin Sonnenberg klev in i det tysta och allvarliga rödvita omklädningsrummet och skrek ut sin klassiska pulshöjare?

Hoppas att någon rödvit krigare tar ton i afton:

- WHOOOOHOOOOO! LETS EMPTY THE TANK BOYS!!!
Kommentera