1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582305 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2672709

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Rallarn: Ja och allt detta bottnar i ledarskapsproblem. Våra tränare har vägrat markera mot de som visat taskig attityd och inte presterat. Till slut leder detta till grupperingar inom laget. Vissa spelare går för fullt medan andra glider omkring på en skridsko i omgång efter omgång.
När det aldrig blir några konsekvenser av ett sådant beteende så tappar du som ledare till slut också de som spelare som leder laget.

”Varför ska jag kämpa som en gris när andra lattjar fram”.
”Titta på honom, har får spela ordinarie hela tiden trots att han inte presterat på 20 omgångar”.

Jämför detta med Niklas Eriksson i Örebro som direkt plockade bort två av deras dyraste spelare (orsak är irrelevant i detta sammanhang). På något sätt har de inte gjort rätt för sig och då skickas signalen att vi klarar oss utan er. Laget är större än enskilda individer.

Ante lämnar efter säsongen men både Molinder och han från Skellefteå måste också bort! Ett mer tyst och energilöst bås var länge sedan jag såg!

Ett ledarskapshaveri.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Laken: Håller med om att det är ett ledarskapsproblem. Ante satte Rindell i kylan... i första slutspelsmatchen! Här har det gått 52 omgångar och han har inte markerat mot någon annan spelare för kasinospel i egen zon (lex el presidente) men nu ska vår bäste poänggörande back sitta på bänken! Klart som fan att det blir grupperingar i laget då.
Låst ämne

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Ante ska ha ett otroligt erkännande för räddningen av Timrå i det negativa kvalet.
Men… han är inte min fanbärare för Timrå IK. En del får kalla honom bygdens son osv. blablabla. När allt kom ut om Jokinen så skulle Ante fått lämna med facit i hand och In med nån annan.

Nu ser jag framemot nästa säsong. Blir det inte bättre då så kan hela laget säljas till ett straffläger i Nordkorea… bye bye liksom.

Därmed tar jag sommarlov o kikar in sporadiskt vid lite silly season. Jag räknar med att säsongen tar slut imorgon.
Ha det alla klyktattare 😎
Låst ämne

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Laken: Marklund kommer inte vara kvar i Timrå. Molinder och Madsen blir nog kvar, men i vilka roller får vi se senare.
Låst ämne