1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2672722

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Laken: Håller med om att det är ett ledarskapsproblem. Ante satte Rindell i kylan... i första slutspelsmatchen! Här har det gått 52 omgångar och han har inte markerat mot någon annan spelare för kasinospel i egen zon (lex el presidente) men nu ska vår bäste poänggörande back sitta på bänken! Klart som fan att det blir grupperingar i laget då.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Rico01: Då har jag fått sova på saken, men det känns f-n inte mycket bättre idag.

Det är för många dåliga karaktärer i laget för att det ska vara ett slutspelslag och det är för många som alibi spelar för att det ska vara ett lag överhuvudtaget.

Vilka lyfte sig igår, vilka visade att Timrå skojar man inte bort i ett slutspel?
Jag vill påstå att det var 4 spelare: Hållander, Lander, JJ och Lyytinen
Sen vill jag i positiva ordalag nämna Wedin, OJ och EA. De kanske inte lyfte sig men gjorde en bra insats, som vanligt.

Övriga spelare får i varierande ordning klassas som mjuka, veka och inte spelandes på alla cylindrar. Men även där sticker några ut, negativt.

Tror det var länge sedan jag såg en spelare stå för så många individuella misslyckanden (inte misstag) igår som Eronen. Han får själv ta på sig två mål och det skulle kunnat blivit fler. Edfelt var klasser bättre. Och det beror som sagt inte på misstag, utan för att han inte jobbar igenom situationerna. Hanzl och EP sticker också ut där de alibi-spelade hela matchen igenom, riktigt kasst!

Jag upplever att Mieho, Dahlen och Lundin på något sätt ändå försöker, men får inte till det.

Inför nästa match:
* Prova att bänka Eronen och plocka in Rindell. Jag tar hellre in en spelare som vill, försöker och kan förändra en match. Jämfört med någon som inte försöker och genom sitt ogenomarbetade spel sätter oss i fara gång efter annan. Jag kan köpa Rindells risktagande jämfört med Eronens oengagemang och icke kapacitet.
* Låt första kedjan vara!
* Låt OJ få spela med antingen Hanzl, EP eller Dahlen, Lundin.
* Om Hanzl fortsätter att ha vispgrädde i ådrorna, låt EA ta hans plats.
* Ge Boyce speltid till förmån för vilken annan lajare som helst som inte tar på sig blåstället.

Visa lite stolthet nu Timrå IK!!!
Låst ämne

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Rico01: Frågan är om Rindell är förbrukad och har gjort sitt i och med bänkningen igår? Han behövs för poäng gör han och är farlig framåt. Ryktades att Kapanen har förbjudit Ante att spela honom. Låter jättekonstigt tycker jag och är ett stort problem isf. Kapanen är ute på väldigt hal is om han bänkar honom igen enligt mig. Men det kan ju vara någon schism som vi inte känner till...
Låst ämne