1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2673550

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Som jag ser det finns det bara två saker som talar för Timråseger idag:

1. The Mighty Powers of Wennerholm. Dessa kan inte underskattas, ej heller förklaras av vetenskapen. Många forskare tror att hans förmåga att antispå framtiden är så stark, att hade han varit en passagerare på Titanic och högt utropat "Fan, jag tror att vi kommer att krocka med isberget där borta!" skulle fartyget ha kommit fram helskinnat till New York.

2. Smärtmaximering. En förlust idag kommer att svida, vi kommer alla vräka ur oss frustrationer om Antes uselhet, Eronen, Jonte, Kapanen, domarna...osv. Men redan i morgon kommer det värsta att ha lagt sig och framtiden börjar ses an med viss tillförsikt.
Vid en vinst däremot kommer vi att få det som dom flesta av oss just nu totalt saknar: hoppet. Fan, det här k a n ju gå! Hockeyfebern börjar vakna, biljetterna säljer slut, förväntningarna stiger...
Först då kommer en förlust svida på riktigt. Hårt, djupt och obarmhärtigt.

Det som talar emot timråseger: typ allt annat.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Bragd-Birger: MoDo-agenten Wennerholm. Kollar jag på matchen så vinner ni, det är sen gammalt. Sån bra kvalitet nu på piratryska Onhockey.tv så man kanske slår på TVn.
Låst ämne

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Bragd-Birger:

Med andra ord är det ingenting som talar för oss. I alla fall för mig som varken tror på Wennerholms anti-krafter eller smärtmaximering. Och sett till den senaste tidens trend finns det väl ingen anledning att känna minsta hopp heller. Å andra sidan genomgick ett uträknat småländskt lag en fullständig metamorfos igår kväll. Minns man ens hur det kändes att vinna en match inför första nedsläpp? Desto mer troligt att man minns hur det kändes att förlora med 10-1 i samma arena i så fall.

Hockey är en förunderlig sport.
Låst ämne

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Låt dä rinna lätt ida rabbuslingar 🥳🥳🥳
ALLA till Bolage vi VINN ikväll 🥳🥳🥳
HALLELUJA 🙏🙏🙏
Låst ämne