1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2674097

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
bar mofftak: Tack för den här säsongen boys and girls!
Nu skall det bli spännande med silly! Förra var ju rent ut sagt tråkig med "bara" Hållander in.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Sputnik1: Från Madhawk på Expressen.

Timrå har totalt 18 avtal under kontrakt från befintlig trupp och den stora bristvaran är i dagsläget spelande backar och centrar av SHL-kaliber. Det finns en tanke på att Emil Pettersson ska kliva in centralt i banan, vilket skulle kunna tala för att någon av Robin Hanzl, Erik Andersson och Albin Lundin lämnar – kanske flera av dem.

Filip Hållander nobbar intresse från schweiziska Davos, men NHL-dörren ska inte vara stängd. Med tanke på hans framfart 2024 lär det finnas intresse för Hållander, som fortfarande bara är 23 år gammal.

I höstas fanns det uppgifter som gjorde gällande att Jonathan Dahlén blickade mot Schweiz, men det mesta talar för att han stannar kvar i Timrå ytterligare ett år.


Den tjeckiske speldosan Hanzl är en mycket bra SHL-spelare när han är på humör, men har också djupa dalar, vilket gör att Timrå tvekar med tanke på prislappen. Hanzl har legat ute på marknaden under slutet av säsongen och kan säkert hamna hos någon konkurrerande klubb. Det kan finnas bättre, billigare alternativ på marknaden och Timrå vill helst ha in en rightare på centersidan. Lundin och Andersson var sena beslut inför denna säsong, och det ska mycket till för att bägge spelarna bli kvar i samma roller som i
Låst ämne