1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2674183

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Kort summering av säsongen:

Timrå jagar bort FBK/Växjö-spöket under en streakpräglad säsong. Poängskörden i grundserien är absolut godkänd. Slutspelet blev ett misslyckande.

Ante har fått mycket kritik under säsongen, och utan att gå in på detalj kan konstateras att laget inte fungerat som ett kollektiv. Jag kommer välja att minnas Ante främst för kvalet mot Djurgården. Är övertygad om att Timrå åkt ner i HockeyAllsvenskan om Fredrik Andersson stått kvar i båset. Sedan kan tilläggas att Antes första säsong som ensam huvudtränare var bra.

Att gå in på enskilda spelares insats under säsongen skulle utmynna i ett inlägg på flera spaltmeter. Men flera av spelarna som skulle bära Timrå den här säsongen lyckades inte med det. Offensiven nådde aldrig de höjder många förväntat sig. Backsidan levererade däremot, så till vida att den visade sig bli lagets akilleshäl.

Nästa säsong blir en nystart, med Jokinen som tränare. Är det en sak jag vet om finsk ishockey så är det att det inte finns några lag som inte jobbar hårt. Min förhoppning är att Jokinen kan föra in lite sisu i laget. Jag hoppas på rejälare spel över hela banan och ser gärna att en elegant som Hanzl ersätts av ett billigare alternativ som går in och alltid ger 100 %.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Vargher85: Ja att skylla på Hanzl är ju för fan orimligt,har gjort enstaka matcher dåligt,men har fått spela med skräp hela serien, En av det bästa i TIk denna sesse,men svårt att lira med halva femman många ggr.
Låst ämne