1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581373 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2674395

Sv: Silly Season 2024-25
Sputnik1: "Blir väl antiklimax bara för det och det blir en center in till sen är laget spikat. 🤷"

Är det Lyytinen Rindell ut, Pilö Nässen in, ja då ser det ju inte jättespännande ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
Synct: Såg inte matchen. Hade tänkt se den i efterhand. Men jag drack öl istället. När jag såg resultatet kändes det ändå som en jävligt bra prioritering av mig.

Blev inte ett dugg förvånad. Nånstans har den här "slutspelsserie" slagit spiken i kistan för Timrå. Den har, på bara två matcher, definierat hela säsongen. Timrå skjuter alltså 43 skott och förlorar? Man tar sig inte ens för pannan - så har det sett ut hela säsongen. Kände nästan en lättnad (noll besvikelse) av att läsa resultatet.

Tycker också att det var lika bra att det tog slut här och nu. En kvartsfinal mot FBK hade ändå bara resulterat i intäkter för en hemmamatch och utgifter för tre bortamatcher. Aldrig att Timrå hade lyckats stulit en match från FBK. Det här var kört redan innan slutspelet började, dömt på förhand.

Tragiskt att Ante inte fick ett värdigare avslut. Han har varit en enorm hjälte och bör för evigt bli ihågkommen för det. Upp med snusen eller snusdosan i taket. Ante; du är en röd och vit hjälte!

Nu ser man med tillförsikt fram emot nästa säsong. Ny tränare in, ny röst, nya förväntningar och en ny giv. Ett par stycken nya spelare in och det är ett helt annat lag. Även om det kan bli heaven or hell med en finsk (om nu Jokkinen är klar) tränare så känns det fräscht och nytänkt.

Timrå ik 23/24; tack för den här säsongen. Ni har givit oss huvudvärk, panikångest och alkoholproblem. Men ni har trots det också givit oss mängder av tillfällen av glädje, eufori och stolthet. Tack!

Nu glömmer vi det här och går vidare. Nytt blad, ny säsong! Mot framtida segrar!
Kommentera