1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2677402

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Jag tror nog en arena i Sundsvall är det bästa ändå för att det ska gå ihop ekonomiskt. En multiarena som kan användas för många olika evangemang. Timrå tror jag kan behålla sin identitet. Timrå är förvisso en egen kommun, men har varit en del av Sundsvallsregionen väldigt länge. Avståndsmässigt är det väl inte mycket värre än att Brynäs arena inte alls ligger i Brynäs utan en helt annan del av Gävle.

Största frågetecknet är väl vad Timrå kommun ska göra med nuvarande arena. Den används ju till endel annat, men Timrå IK är väl de som bidrar mest ekonomiskt till att det hela ska gå runt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Labban: Jag gillar hur du tänker, men borde man inte börja med att göra det man kan med befintlig arena för att bygga bank?

Det är ju precis som du säger med Brynäs arena, ligger i centrum utan en bra bit utanför men likt förbannat har de mycket folk på matcherna. Vi kommer aldrig fylla en hall som tar 6+ så som marknadsföringen & allt kring klubben ser ut och ärligt talat, det är inte SÅ krångligt med trafiken till å från match.

Vi måste växa in i SHL kostymen först, sen kan vi växa och gå vidare :)
Kommentera