1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2677517

Sv: Apropå nånting...
Labban: Ja, Brynäs heter ju Brynäs, och inte Sätra som stadsdelen i Gävle där arenan dom spelar i ligger. Inte helt lika situation men ni fattar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rico01: Exakt, Hv står väl för Husqvarna?

Timrå ik behöver ”växla up” om man ska ha en chans att hänga på storlagen. Annars kommer timrå ik alltid fortsätta vara ett ”Oskarshamn”.

Men timrå kommer aldrig ha råd att bygga en ny arena för ett hockeylag utan det handlar ju om att skapa nått som kan dra in pengar utöver hockeyn. Sen det här byatänket är så tröttsamt tycker jag.. att argumentera för var arenan ska vara placerad har alla såklart rätt till och ha sin egen åsikt, men om åsikt är av ”Eftersom timrå ik är timrås lag ska om alltid spela i timrå”. Hur utvecklande är det för klubben Det är ju inte ens ett argument? Sundsvall/Timrå är ju samma skit i exakt allt, förutom kommunbeteckningen

Och ska vi till sponsorer och intäckter, ja den största kommer ju från just… Sundsvall. Så varför är Sundsvall så hemskt när det just kommer till arenafrågan? Spelar det verkligen roll om det är för Timrås bästa vart den ligger? Om det nu skulle vara ”bättre” i Sundsvall ska man argumentera för motsidan då bara för att platsen heter just ”Sundsvall”? Hoppas ni förstår min tanke. Jag menar inte att den bör ligga där för jag vet inte vad som är bäst (dock har jag en tro om att så är fallet) men argumenten bakom placering måste väl ändå vara relevanta och inte ”Timrå är Timrå och Sundsvall är Sundsvall” trodde vi hade kommit längre än så vi kommuner emellan.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rico01: Andra lag med central arena men med annat namn än vad staden heter ligger väl iallafall i samma kommun? Timrå och Sundsvall är helt olika kommuner och det är där skon klämmer för mig.

Sen tycker jag att det är sinnessjukt att vägen utanför arenan inte byggs ut nu då brandstation ligger där precis bredvid. Hur bra är det om det blir nån uttryckning precis efter/före match? Vägen behöver byggas ut med flera utfarter och eventuellt en till väg bakom brandstation som leder till industriområdet så dom som bor ner mot merlo/skönvik och bortöver kan köra den vägen och minska trycket på hockeyrondellen, om inte för Timrå IKs besökares skull så för brandstations skull.

Oavsett åsikt kan vi väl alla vara överens om att en ny arena idag är helt orealistisk? Så diskussionen borde vara hur vi kan göra nuvarande situation så bra som möjligt istället för vart arenan borde ligga.
Kommentera