1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581635 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2677525

Sv: Apropå nånting...
Rico01: Exakt, Hv står väl för Husqvarna?

Timrå ik behöver ”växla up” om man ska ha en chans att hänga på storlagen. Annars kommer timrå ik alltid fortsätta vara ett ”Oskarshamn”.

Men timrå kommer aldrig ha råd att bygga en ny arena för ett hockeylag utan det handlar ju om att skapa nått som kan dra in pengar utöver hockeyn. Sen det här byatänket är så tröttsamt tycker jag.. att argumentera för var arenan ska vara placerad har alla såklart rätt till och ha sin egen åsikt, men om åsikt är av ”Eftersom timrå ik är timrås lag ska om alltid spela i timrå”. Hur utvecklande är det för klubben Det är ju inte ens ett argument? Sundsvall/Timrå är ju samma skit i exakt allt, förutom kommunbeteckningen

Och ska vi till sponsorer och intäckter, ja den största kommer ju från just… Sundsvall. Så varför är Sundsvall så hemskt när det just kommer till arenafrågan? Spelar det verkligen roll om det är för Timrås bästa vart den ligger? Om det nu skulle vara ”bättre” i Sundsvall ska man argumentera för motsidan då bara för att platsen heter just ”Sundsvall”? Hoppas ni förstår min tanke. Jag menar inte att den bör ligga där för jag vet inte vad som är bäst (dock har jag en tro om att så är fallet) men argumenten bakom placering måste väl ändå vara relevanta och inte ”Timrå är Timrå och Sundsvall är Sundsvall” trodde vi hade kommit längre än så vi kommuner emellan.
Kommentera