1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2677706

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Vi verkar helt enkelt inte ha budget att ens behålla det lag vi hade förra säsongen. Jokinen! Du är vårt enda hopp!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
bar mofftak: ja fyra ut idagsläget, en in och fyra ryktas. Någon till ska ut. Jag vet inte om jag ser direkta förstärkningar i detta om man räknar huvud för huvud.

KK sa ju fyra till sju spelare ska in och där är vi ju nu. Jag hoppas det inte blir kk nästa säsong. Dags för styrelsen och marknadsavdelningen att steppa upp.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Känns som att många glömt domedagsprofetierna som kom efter att Z drog iväg till NHL. Z sista säsong slutade med att vi hamnade toksist i elitserien och vi klarade oss kvar enbart genom kvalseriespel. Säsongen efter slutade med en semifinal. Det handlar i mycket om att laget måste kugga ihop, inte enbart hur mycket den kostar. Hur anti jag än är gentemot Växjö, men de har aldrig haft SHLs dyraste trupper de åren de vunnit SM-guld. Hur laget ser ut på pappret är inte vatten värd när poängen summeras.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
bar mofftak: Nej ekonomin måste verkligen vara skör. Antar att allt dom bara gått har körts in för att klara kravet på kapital.
Hoppas vi slipper en ångestsäsong med ytterliggare en Finsk tränare som inte lyckas i Svensk hockey. Sen står hi där med förluststreak som aldrig vill ta slut men inte har råd att skeppa nån tränare.
Kommentera