1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2679050

Sv: Apropå nånting...
Olle: "men visst är det lustigt att Timrå måste passa på en spelare som är i absoluta toppen av ligan men det funkar för Färjestad?"

Han har fått en chans här, vi har inte pengar för en dyr forward, vi måste lägga pengar på backar. Är du helt jävla immun mot logik?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Synct: Som sagt, jag pratar inte om att värva Lodin, jag tycker bara det är ironiskt att han är en superstar i ligan och dom som tackade nej till honom i Timrå har inte växt ut till att bli det. Det kan finnas hur goda skäl till det som helst, att man tackade nej, men det är fortfarande ironiskt.

Rent sportsligt så har vi släppt två riktigt vassa pjäser i Lodin och Rattie för att göra plats för dom här hemvändarna och båda spelarna har gjort succé i sina nya klubbar medan jag menar att våra hemvändare inte levt upp till kraven lika bra.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: bra sagt. man kan ju dessutom fundera på hur Lodin ser saker och ting? Gå till en klubb där han visserligen trivdes men där hans kollegor inte vill ha han, som betalar sämre och där det finns negativ historik ELLER gå till en ständig sm guld kandidat, hans sambo kommer från karlstad, de tappar många tunga fw så han får en bra roll, oerhört stabil klubb som betalar bra. Vad väljer man som spelare? Även om Timrå vill ha han så varför skulle han välja oss?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: Lodin är sjukt bra i denna kvalserie, älskar hans offensiva tacklingar o hoppas han spelar ner HV i dyn. Men hoppas även han förstör dynamiken i färjestad kommande säsong, om den inte redan är förstörd
Kommentera