1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581388 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2679264

Sv: Apropå nånting...
eltifoso: mycket jobb framöver om snacket om att satsa på juniorer ska bli mer än snack.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Att satsa på juniorer kräver investeringar, investeringar kostar pengar och pengar finns inte i överflöd. Varken i kommunen eller i Timrå IK.

Kolla bara på förutsättningarna att bedriva juniorutveckling. Härnösand har bättre faciliteter än Timrå. Sundsvall har bättre. Umeå ligger ljusår före. Östersund har - vad jag hört - också mycket bättre. Skellefteå (med tre hallar, varje lag har ett eget omklädningsrum) ligger i en helt annan galax. Bara det ger ju helt andra förutsättningar att bedriva utvecklingsverksamhet.

Man skäms när juniorlag utifrån kommer på cup till oss. Barackerna är slitna nå jävulskt, förråden till juniorerna är också nedgångna. Hål i väggarna, slitna golv. Lillstrimma-hallen skriker efter omvårdnad, men får ingen. Våra juniorspelare blir bestraffad med ospolad is om dom skulle åka ut mellan två träningar, då vägrar vaktmästarna spola.

Finns enormt mycket att utveckla för att verkligen visa att man "satsar" på den egna verksamheten och på att få fram egna produkter. Resultaten för J20 och J18 är ju också bevis på att det man gör nu inte riktigt bär frukt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Ja lär ju knappast vara några från de där kullarna som knackar på dörren uppåt
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
1-1, Rattie.
Kommentera