1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581696 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2679481

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:

Dock ska väl erkännas att vilken spelare som helst i hela ligan hade nog automatiskt eller undermedvetet inte gått för 100% om dealen gällde stanna kvar i Oskars eller få en topptjänst i FBK. Går ju inte motivera sig själv till stordåd med tanke på vad som ligger i potten. Hade varit skillnad om Oskars var hans moderklubb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
The great one: När det är Färjestad inblandat är det nästan lätt att tänka att FBK gör en fuling för att slippa den fula ankungen i SHL.
"Fan, den där Lodin är för het, han kommer på egen hand hålla kvar IKO i SHL.... vi ger honom kontraktsförlag i sveriges bästa klubb så kanske han bara går för 70% så slipper vi IKO sen.... hockeysverige kommer att tacka oss sen"
Långsökt, jag vet men lätt att tänka tanken då FBK är så måna om att rätt lag spelar i ligan som helst även ska vara stängd.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
The great one: Så fungerar nog många mer eller mindre men i min värld är det ingen slump när det kommer till spelare som Lodin. Eller Hanzl för den delen även om den sistnämnde ändå har betydligt mer lagmoral än den förstnämnde.

Lodin ÄR en missbrukspersonlighet, det vågar jag sätta min vänsterhand på. Han går på kickarna och är me, myself and I. Det behövs ett slutspel (eller kval) och mediafokus för att han ska komma igång på riktigt.

Hans egna prestationer i matcherna kommer a l l t i d vara viktigare för honom än det slutliga resultatet för laget. Han kommer alltid glädjas mer över en lyckad soloräd under matchen än en ev seger för laget. Eller för den delen glädjas mer över det än sörja en förlust för laget.

Sån är hans personlighet och det är inte en spelare jag tycker Timrå IK vare sig behöver eller har råd att ha i laget. Möjligen kan stora, starka och superrika FBK ha råd att chansa med Lodin som lite av en joker
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
The great one: Så är det. Titta på Hanzl, han gick från att vara en topp center till en utfyllnads spelare efter jul. Men inte ser det snyggt ut!
Kommentera