1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2679500

Sv: Apropå nånting...
The great one: Så fungerar nog många mer eller mindre men i min värld är det ingen slump när det kommer till spelare som Lodin. Eller Hanzl för den delen även om den sistnämnde ändå har betydligt mer lagmoral än den förstnämnde.

Lodin ÄR en missbrukspersonlighet, det vågar jag sätta min vänsterhand på. Han går på kickarna och är me, myself and I. Det behövs ett slutspel (eller kval) och mediafokus för att han ska komma igång på riktigt.

Hans egna prestationer i matcherna kommer a l l t i d vara viktigare för honom än det slutliga resultatet för laget. Han kommer alltid glädjas mer över en lyckad soloräd under matchen än en ev seger för laget. Eller för den delen glädjas mer över det än sörja en förlust för laget.

Sån är hans personlighet och det är inte en spelare jag tycker Timrå IK vare sig behöver eller har råd att ha i laget. Möjligen kan stora, starka och superrika FBK ha råd att chansa med Lodin som lite av en joker
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:
Att vara en missbruksperson behöver inte vara direkt kopplat till egoism i det stora hela.
Det är förkastligt och egoistiskt att under t.ex en festkväll välja att ta den där partydrogen för att "spetsa" till kvällen, ja.
Men gränsen att det går över till ett heltidsmissbruk är hårfin, plötsligt kan man stå där och har tappat allt, familj, vänner och jobb. Ett bra exempel är Marko Jantunen som spelade i fbk, fhc och var även här en kort sejour. Det här måste Lodin få in i sin skalle, han har alla möjligheter att gå långt i sin karriär.
Klart det kan vara enkelt att utesluta någon pga ett missbruk eller liknande men det kommer aldrig komma till någon ände med problemet för individen, problem som individen ännu kanske inte fattat att den har, än.
Hoppas verkligen FBK får ordning på Loddas privatliv för på isen har han alla möjligheter.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det krävdes en mindre bra insats för att alla Lodin-runkers skulle bli tyst, skönt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: klockrent inlägg! Nu kanske vi kan få slut på Lodinsnacket!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Det är ju inte hockeymaskiner, AI-skapelser, lagen köper. Där är vi inte än. Man kan visst fokusera på prestationer på isen, det är såklart det första man går på. Men det kan aldrig stanna där, det är människor som är handlingsvarorna och köper man en människa så får man hela paketet med personlighet och allt.

Personligheter som kommer skapa processer ihop med andra människor i en sammansatt grupp. Processer som kommer ha stora, avgörande betydelser för hur resultatet för de olika grupperna kommer se ut i slutändan. Och Lodin i gruppen Timrå IK är icke en match made in heaven. To say the least.
Kommentera