1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581409 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2679870

Sv: Apropå nånting...
Herminator: Nån härinne ville ha det till att vi hade ett starkare lag på papperet än Rögle. Det stämmer not so much. Rögles placering i grundserien är gravt missvisande och mer ett kvitto på hur jävla jämn SHL är. Nu är det allvar och då kliver Ängelholmslaget fram som de guldutmanare de spåddes vara inför säsongen. Ingen skam att åka ur mot dem i en åttondel
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Försökte förklara det när vissa här inne tyckte Rögle var en bra motståndare. Men antar att det inte går att övertala dom som bara tror att sluttabellen avgör styrkeförhållanden mellan 2 lag. Var väl tom nån som ansåg att det var ett fiasko att bli utslagen av Rögle
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Absolut ingen skam. Ändå pressade vi dom rejält i sista matchen. Det visar nånstans vår högstanivå denna säsong.
Likväl aom vi visade vår lägstanivå i att släppa in så enkla mål och vara så mentalt små, men sen få slita nått kopiöst för att "ta betalt" åt andra hållet.

Kan Kapanen träffa rätt på nyförvärven och om Jokinen kan skruva till spelet. Så kan det absolut bli en rätt småmysig kommande säsong.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Man visste i stort sett att det var kört när vi fick Rögle i play-in. Var väl några enstaka galningar som ansåg det var bättre möta Rögle än Modo eller Örebro. Nä vi tappade allt i slutet av säsongen, främst pga att vi missade kvartsfinalplatsen.
Kommentera