1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582438 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2682035

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0:

Ja det var såklart inte så bra att han gör en av sina få mindre bra insatser igår men jag ger inte upp, tar vi matchen imorgon så blir det en enormt spännande 7e match, får se om Larsson står imorgon eller om Challe väljer Mantas, Mantas är också riktigt bra när han står på fötterna
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Och så använder vi rätt tråd när vi skriver. Angående arena-frågan så är det döfött att tro att vi inte skulle få bra många fler i publiken med en central arena. Det går inte att jämföra med GIF som har misshandlat både förening och publik dom senaste 10 åren. Som någon annan skrev så är det helt överlägset att bara kunna ta närmaste stadsbuss in till stan, gå på närmaste bar och ta en öl för att sen ta en kort promenad till arenan.

Men det hela är ju en icke-diskussion, vi kommer aldrig få till en ny arena tyvärr. Har egentligen inga större problem med nuvarande arena, hade man bara haft en någorlunda lösning på parkeringen och hur man tar sig därifrån på smidigast sätt så hade jag gått på fler matcher. Men jag blir fan deprimerad varje gång av att antingen stå i Tallnäs eller behöva offra sjutton bucklor på bilen. Hade inte skadat med fler barer, fler loger, bättre restaurang och massa annat men det kommer aldrig gå att få till med tanke på arenans utformning.
Kommentera