1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581776 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2682188

Sv: Silly Season 2024-25
Rip Kirby: Om den uttalade målsättningen för klubben är att etablera sig på den övre halvan i SHL så måste man se förbi truppen. Vi har ett fönster där vi sportsligt skulle kunna gå långt på grund av hemvändarna men när dom lämnar så är vi ju ett Oskarshamn 2.0. Jag tror man måste bredda den organisatoriska sidan och just nu kan vi bara locka lite över 4.000 pers till arenan i slutskedet av serien. Intresset för hockey i regionen är uppenbarligen inte så högt som man hade önskat. Det är bara vi och HV71 i SHL som sänker vårt snitt jämfört med föregående år.

Jag tror också det blir bra med jokinen men jag tror det finns ett tak gällande hur mycket Timrå kan växa på sportsliga grunder. Vi blev topp 6 i fjol, vi sänkte publiksnittet efter det. Vi fick hem hemvändare, folket flockade inte till läktarna ändå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
Olle: Tilläggas skall ju också att hemmaspelet varit lite av ett sorgebarn. Även första säsongen med hemvändarna. Underhållngen var nästan obefintlig och vinsterna har väl lyst med sin frånvaro.

Under Ante vid rodret har vi väl mer lyckats sätta ett bortaspel, men inte lyckats hitta ett vägvinnande spel riktigt på hemmais.

Hoppas att Jokinen kan komma in med en lite mer kaxig approach, som smittar av sig till laget.
Man vill ju se det där klassiska Timråspelet från början av 2000 talet, där vi flög fram på isen i början av matcherna.

Sånt smittar av sig på publiken, speciellt den historiskt svårflörtade publiken från Timrå/Sundsvallstrakten.

Där publiken kan känna att man är med och bär fram laget med sitt engagemang under matcherna. För att skapa en inramning och känsla som inte går att uppleva hemma i soffan och som man känner man inte vill gå miste om.
Kommentera