1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581724 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2682213

Sv: Silly Season 2024-25
Olle:

Vad gäller den aktuella diskutionen om ny arena. Så måste Backlund och CO måste genast börja jobba på vad som går att färbättra i den befintliga arenan. Sluta sitta och slentrianklaga på att folk inte kommer till arenan. Bara för att hemvändarna är hemma och spelar igen liksom?

Det gäller att kavla upp skjortan och jobba hårt. Hårdare än nästan alla klubbar i ligan, då förutsättningarna är som de är. Jag vill inte höra en enda gång till att Backlund endast lägger över ansvaret på att supportrar inte kommer till arenan.

Se sig själva i spegeln och börja hitta lösningar istället för att se alla problem. Annars är det dags för pensionen och att lämna över fanan till andra dom är drivna med nya visioner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
Sputnik1: Videopoddsintervju med Jonte för den som är intresserad. Har inte hunnit lyssna in den än själv. Men verkar lite intressant. 🙂

Obs. Var visst bara ett kort klipp i länken. Men går att lyssna på hela intervjun på Spotify vad det verkar. 😊
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
Sputnik1: Proffsigheten överlag bara måste förbättras och det väldigt mycket. Som jag ser det ligger Timrå IK som klubb väldigt långt efter dom flesta av våra konkurrenter här.

Rätt personer på exakt rätt position är stort A och O! Kjell-Åke Tjernström är väl kvar i någon roll i klubben? Inget alls ont om honom alls som person, men det är det här jag menar med att inte ha fel personer anställda. Det är inte det minsta hårt, men att få jobba för en klubb som satsar mot att hela tiden höja ribban där målet att bli bättre och nå högre hela tidem finns där finns heller ingen plats för nåt jävla gubbdagis!
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
Sputnik1: mer pubbar, i eller i närheten av arenan säger bara jag. Få folk att välja SCA arena istället för Oleary's liksom
Kommentera