1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2683856

Sv: Silly Season 2024-25
TIK_TIK: Hanzl ser nog det hela mest som sitt jobb. Hade önskat att han var något annat men han är nog mest legoknekt trots allt. Malmö blir nog perfekt för honom skulle jag tro. Stor stad, nära hem(kan nog vara hemma på typ 2 timmar med flyg ifrån köpenhamn) och inte allt för kritisk publik när man spelar dåligt. Avrunda karriären. Även om jag tycker Hanzl gjort ett mestadels bra jobb i Timrå och mestadels varit påslagen så är det nog bra vi gick skilda vägar för vi behöver mer kämpa och slutspelskaraktärer i laget. Hanzl är perfekt för ett mittenlag, men i slutspel känns det inte som han har de rätta egenskaperna. Förutom kanske i kval då, där han kan glänsa på ren skill.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
Labban: Tycker att det känns helt rätt att gå skilda vägar med Hanzl. Han har axlat första/andre centerrollen under vår etableringsfas, och var direkt avgörande under kvalspelet mot DIffen. Även fast han uppvisat lite väl mycket ojämnhet och brist på engagemang mot slutet, så har han både levererat poäng och varit stabil i defensiven.

Men nu har vi kommit till ett läge där vi behöver föryngra coh förändra. Kapanen mot Hanzl är kanske inte en förbättring första månaderna, däremot därefter tror jag att det enbart kommer vara positivt.

Jag vill skicka ett försenat tack till Hanzl för tiden i Timrå IK. Kommer aldrig glömma hans insats i kvalet, och därigenom hans bidrag till vår etablering(förhoppningsvis) i SHL
Kommentera