1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2687859

Sv: Apropå nånting...
FH - avdammad:
Känner mig på riktigt extatisk över detta. Ryser i kroppen!
Det var många år sen, mååånga, sen jag kände samma förhoppning och tro på en ny tränare.
Man tror på vartenda ord han säger!
Man har ju haft en dröm om ett Timrå modell 2000-talet.

Jag känner mig väldigt hockey-lycklig just nu!

Bra jobbat Timrå och Kimmo!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Jag ställer mig i raden av förvantansfulla supportrar som verkligen tror på detta! Det har varit övertydligt vad Timrå IK saknat den här säsongen - en tränare som klarar av att ta gruppen till nästa steg!

Ante Karlsson har jättemånga bra saker i sin tränarryggsäck. Ett innehåll som passat helt utmärkt på kanske allsvensk nivå. Ett steg upp, där kraven på prestation och ambition att bli bättre ständigt behöver ligga på topp, har det nu visat sig att Ante inte räcker till. Om det är uppdraget i stort eller att det är just den här gruppen det inte har fungerat, det vet jag inte, men jag lämnar det där.

Olli Jokinen. Ja, killen kan då konsten att ge ett första intryck. Han lägger fram orden man som supporter vill höra och det låter så självklart. Ord som skapar förhoppning och förväntan. Ord som åtminstone på förhand hos mig, lovar en bättre produkt att följa om knappt sex månader.

Tränarlösningen i stort då? Ja, förutom en headcoach krävs ju flera småbatterier för att hela paketet ska rulla framåt, så att säga. Den ende som jag har lite tankar kring är egentligen Lars Marklund. När han togs in från Skellefteå som måste klubben haft någon djupare tanke med det, som jag ser det. I en intervju som visades nu i helgen och som rör Skellefteås junior- och ungdomssatsning som gjordes för jag vet inte hur många år sedan. En satsning eller en radikal förändring som Lasse Marklund varen stor del i. Tänkte Timrå IK något kring detta närhan kom in? Och isåfall, hur tycker man att det har gått? Det är väl inte direkt så att våra juniorlag blomstrar och väller fram lovande spelare till vårt A-lag. Kort sagt, vad är tanken med Lasse Marklund i den roll han har i klubben?
Kommentera