1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2690065

Sv: Silly Season 2024-25
Beträffande ledarstaben i A-laget så är jag skeptisk till målvaktstränaren. Han hade två mycket bra målvakter till sitt förfogande, som säsongen innan låg i toppskiktet i SHL, men lyckades inte få någon av dem att blomma ut ordentligt.
Båda gjorde bra matcher emellanåt men ingen av dem höll någon längre tid.
Om nu dessutom Hyvärinen kommer att agera videocoach så försvinner en uppgift till även om också Robin är uppsatt som videocoach.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
HyvväOlli: Vettefan om man kan lägga de på målvaktstränaren när de blev en mur av blandfärg framför bägge målvakter under säsongen.nnIngen av målvakterna såg ett piss vid en jävla massa mål, sen så fick varenda jävel stå framför JJ/Juel och göra vad dom vill.nnMålvakterna ska kunna lita på sina backar. Den säkerheten hade inte någon av våra målvakter denna säsong.

Erixon med sina jävla svandyk som gjorde de helt öppet. Gjorde en jävla massa väntande i egen zon vilket motståndarna agerade på och höll fast pucken i egen zon istället för att spela pucken framåt.

Eronen som inte ens försökte kämpa framför egen kasse, enda gången man såg någon spurt i den köttbullen var när han skrinnade fram över blå för att gå in i ett redan fullproppat kramkalas o sedan lämna sin back kollega i skiten med i en 2 mot 1.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
HyvväOlli: Jag är också tveksam till målvaktstränaren det borde gå framåt och inte bakåt som det gjort nu. Vi får hoppas att det var tillfälligt och inte beroende på honom.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
HyvväOlli: "Han hade två mycket bra målvakter till sitt förfogande, som säsongen innan låg i toppskiktet i SHL, men lyckades inte få någon av dem att blomma ut ordentligt."

En ny målvaktscoach kommer inte att förändra två redan rutinerade målvakter och få dom att "Blomma ut" över en säsong, på så kort tid kommer han inte göra dom till två mycket bättre målvakter, är väl mer det vardagliga, drills, jobbar extra med dom med det dom redan har.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
snyggt mål rögle
Kommentera